Σιμεόνε: «Χάσαμε με τον τρόπο που θέλαμε να… νικήσουμε»

Σιμεόνε: «Χάσαμε με τον τρόπο που θέλαμε να… νικήσουμε»

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Ατλέτικο από την Λεβερκούζεν ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε πως η ήττα ήρθε με το πλάνο που είχε σχεδιάσει ώστε η ομάδα του να νικήσει.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, δήλωσε ότι από την ομάδα του, έλειψε η τελική πάσα, στην ήττα από την Λεβερκούζεν με 2-0 για την 2η αγωνιστική του Champions League.

«Μας έλειπε η αντίληψη του παιχνιδιού, που χρειαζόταν για να επιλέξουμε καλύτερα την τελική πάσα και να φτάσουμε στο γκολ», είπε ο Σιμεόνε στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Είχαμε μια πολύ καλή φάση με τον Μοράτα στο κέντρο, άλλη μια με τον Σαούλ έξω από την περιοχή και τον Ζοάο Φέλιξ από τα δεξιά. Κινήσεις που προφανώς δίνουν την δυνατότητα να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Αθήνα ο Ροντρίγκες!

Παράλληλα, ο Αργεντινός τεχνικός, υποστήριξε ότι η ομάδα του «τιμωρήθηκε» αφού πίεσε σκληρά για την νίκη: «Πιστεύω ότι βελτιωθήκαμε με τις αλλαγές, γιατί η ομάδα ήταν πιο δυναμική στο παιχνίδι και είχε μεγαλύτερη ταχύτητα για να μπορέσει να επιτεθεί. Αλλά, μερικές φορές, όταν επιτίθεσαι και δεν αμύνεσαι καλά, μπορεί να χάσεις. Και χάσαμε, με τον… τρόπο που θα θέλαμε να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ