Η Ντνίπρο πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League

Η Ντνίπρο πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τη μία από τις δύο υποψήφιες αντιπάλους του στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τη μία υποψήφια αντίπαλό του στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League έμαθε ο Παναθηναϊκός και αυτή θα είναι η Ντνίπρο, η ομάδα δηλαδή που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

Η Ντνίπρο επικράτησε 1-0 της Κρίβμπας στην τελευταία αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον 2ο προκριματικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου μπορεί να βρει στον δρόμο της τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ολικό λίφτινγκ στον Ρέντη για το Champions League!

Έτσι τα πράγματα αναφορικά με τους υποψήφιους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό του Champions League ξεκαθάρισαν κατά το ήμισυ, ενώ παράλληλα σήμερα το βράδυ αναμένεται το «τριφύλλι» να γνωρίζει και τον δεύτερο υποψήφιο αντίπαλό του, καθώς ολοκληρώνεται το βελγικό πρωτάθλημα και όποια ομάδα πάρει τη δεύτερη θέση θα είναι η δεύτερος υποψήφια αντίπαλος των «πρασίνων».

Η Αντβέρπ και Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ μοιράζονται την πρώτη θέση με 46 βαθμούς, ενώ η Γκενκ είναι τρίτη με 45. Η Αντβέρπ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκενκ και η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ την Κλαμπ Μπριζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ