Μάγκνουσον: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας»

Μάγκνουσον: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας»

Ο Μάγκνουσον στάθηκε στην σημασία του να αντιμετωπίσουν την Ντνίπρο σαν να είναι 0-0, αλλά και το ότι είναι ικανοποιημένος με τις μεταγραφές των «πρασίνων».

Ο Χόλντουρ Μάγκνουσον μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το δεύτερο παιχνίδι με την Ντνίπρο, που θα γίνει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και δήλωσε πως θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σαν να είναι 0-0, με τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει άγχος ή θα παίξουν σαν να είναι 0-0 το σκορ, είπε: «Από τη δική μας πλευρά ως παίκτες ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα. Για εμάς είναι 0-0 ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας. Θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί ο αντίπαλος είναι μια επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να μας «τιμωρήσει» αν «κοιμηθούμε»».

Ενώ για τον τραυματισμό του Σένκεφελντ και τη συνεργασία του με τον Γέντβαϊ ανέφερε: «Δυστυχώς ο Μπαρτ τραυματίστηκε αρκετά νωρίς, ένας εξαιρετικός παίκτης. Ευτυχώς ο Παναθηναϊκός έφερε έναν επίσης καλό παίκτη, οπότε είμαστε τέσσερις στόπερ που παλεύουμε για την ίδια θέση. Τον Γέντβαϊ τον ξέρω, έχουμε παίξει αντίπαλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ψηλός, γρήγορος, εμείς καταλαβαινόμαστε όταν παίζουμε μαζί οι δύο μας, είτε με τον Μπαρτ. Ελπίζω και ο Μπαρτ να γίνει γρήγορα καλά και να είναι πίσω μαζί μας».

Και, τέλος, όσον αφορά το χαμένο πρωτάθλημα και την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού: «Βρεθήκαμε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα με την κατάληξη γιατί είχαμε μια καλή σεζόν. Αυτή τη χρονιά είμαι πολύ ικανοποιημένος, φέραμε εξαιρετικούς παίκτες. Αν τα πάμε καλά στην αρχή και συνεχίσουμε έτσι θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ