Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Λισαβόνα

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Λισαβόνα

Χωρίς τον Εμενίκε, αλλά με Οφόε ταξιδεύει ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία ενόψει της κρίσιμης «μάχης» κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League

Την Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (22/11) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους που πραγματοποιήθηκε σήμερα επιλέχθηκαν οι 22 ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τη μάχη στο Ζοζέ Αλβαλάδε.

Ο Τάκης Λεμονής πήρε μαζί του τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στα «λιοντάρια». Ο Εμάνουελ Εμενίκε κρίθηκε ανέτοιμος και δεν θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς.

Η αποστολή θα βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα στην Πορτογαλία, ενώ αύριο στις 18:00 τοπική ώρα θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, ενώ στις 19:00 (επίσης τοπική ώρα) θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ