Στην Τσεχία ο Ολυμπιακός

Στην Τσεχία ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Τσεχία και ετοιμάζεται για την τελευταία της προπόνηση πριν το πρώτο παιχνίδι με την Πλζεν. Στον... αέρα έμαθαν για την Μπασακσεχίρ.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Πράγα και από εκεί συνεχίζει οδικώς το ταξίδι του έως το Πλζεν. Εκεί όπου τον περιμένει η μεγάλη πρόκληση της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί όπου θα είναι η βάση έως το βράδυ της Τρίτης (23/7 20:00, novasports1HD), όταν και θα αντιμετωπίσει τη φιλόδοξη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη Βικτόρια Πλζεν, που επιθυμεί να βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες.

Για τις 18:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στην Doosan Arena, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Γκιλιέρμε να εκπροσωπούν τους Ερυθρόλευκους ενώ στις 19:00 θα ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση, πριν το μεγάλο αυριανό πρώτο παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Γιώργος Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Ντουρμισάι.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του ενημερώθηκαν πριν ακόμη προσγειωθούν για την κλήρωση με την Μπασακσεχίρ, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που τους απασχολεί σε αυτή τη φάση. Διότι εκείνο που προέχει είναι τα παιχνίδια με την Πλζεν. Εάν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί όπως πρέπει, παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και μπορεί, τότε θα προκριθεί. Και στη συνέχεια, θα μπορεί να ασχοληθεί με την τουρκική ομάδα. Εως τότε, κάθε κουβέντα για την κλήρωση είναι περιττή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ