Η ΕΠΟ τρολάρει τους διαιτητές: Ορισε σεμινάριο διαιτησίας το διήμερο της αποχής τους!

Η ΕΠΟ τρολάρει τους διαιτητές: Ορισε σεμινάριο διαιτησίας το διήμερο της αποχής τους!

Η ΕΠΟ όρισε σεμινάριο διαιτητών τις ημέρες της αποχής των Ελλήνων διαιτητών (11-12/01) και δείχνει για ακόμη μία φορά την ασόβαρη πλευρά της.

Αβλεψία; Αδράνεια; Ασχετοσύνη; Στημένο σκηνικό; Τρολιά; Κάτι άλλο; Τίποτε από όλα αυτά; Ο,τι κι αν ισχύει, η απόφαση της ΕΠΟ να ανακοινώσει σεμινάριο διαιτησίας για τις ημέρες που έχουν ανακοινώσει αποχή από τους αγώνες της Super League οι διαιτητές, αν μη τι άλλο προκαλεί απορίες. Και κυρίως αποδεικνύει ότι η Ομοσπονδία λειτουργεί μπακαλίστικα. Χωρίς να λύνει σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν. Και χωρίς να λαμβάνει υπόψη ότι εκτίθεται. Και μαζί δεν βοηθάει να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα που η ίδια έχει δημιουργήσει, σε συνεργασία με τους εισαγόμενους «φωστήρες».

Μόλις πριν από δύο ημέρες αντιπροσωπεία των διαιτητών συναντήθηκε με τους Γραμμένο, Λυσάνδρου, Παρέιρα και Φούσεκ και ξεκαθάρισαν ότι εάν μέχρι τη 18η αγωνιστική δεν έχουν αρθεί οι μηνύσεις που έχουν κατατεθεί εναντίον τους από τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, θα προχωρήσουν σε επ’ αόριστον αποχή!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η ΕΠΟ ή έφαγε «άκυρο» από τον Αχιλλέα Μπέο και τον Αλέξη Κούγια (που έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις κατά διαιτητών ή απλά δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην υπόθεση. Διότι δεν μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση, όταν αποφασίζει να ορίσει σεμινάριο διαιτητών το διήμερο 11-12 Ιανουαρίου όταν και είναι προγραμματισμένη η 18η αγωνιστική.

Πρόκειται για έμμεση αποδοχή μιας αποχής; Πρόκειται για κάποιο παιχνίδι; Οπως και να έχει, για ακόμη μία φορά ΚΕΔ και ΕΠΟ δείχνουν ότι δεν έχουν καμία διάθεση να ασχοληθούν σοβαρά με τη διαιτησία στην Ελλάδα.

ΥΓ. Είναι αστείο, κωμικοτραγικό να γίνεται όλο αυτό, ενώ όλοι γνριζαν ότι η αποχή δεν θα γίνει. Τώρα, όμως; Τώρα, θα τα φτιάξουν όλα ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο Φούσεκ, όπως τα έχουν ήδη «φτιάξει» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ2. Ας πούμε ότι Περέιρα και Κουκουλάκης είχαν λόγο που βρέθηκαν στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία από τη Σερβία, για να… εκπαιδεύσουν (θεϊκό) στην εφαρμογή του συστήματος Video Assistant Referee τους Σέρβους. Ο ένας πρόεδρος της ΚΕΔ και πρώην διαιτητής είναι, ο άλλος υπεύθυνος για το VAR στην Ελλάδα. Αρα, κάτι είχαν να πουν (λέμε τώρα). Ο Φούσεκ, τι έκανε στη συνάντηση; Και γιατί δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ; Εχει κάποια δουλειά με το VAR; Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε; Συμμετέχει κατά οιονδήποτε τρόπο στα διαιτητικά δρώμενα του ελληνικού πρωταθλήματος; Μάλλον αυτό κάνει. Δεν εξηγείται αλλιώς η παρουσία του. Αρα, κάποιον ρόλο παίζει. Θα πρέπει, λοιπόν, να ενημερώσει ποιος είναι αυτός ο ρόλος. Και κυρίως σε τι αποσκοπεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ