Πέρασε το… πραξικόπημα Μπαλτάκου με τον νέο αρχιδιαιτητή

Πέρασε το… πραξικόπημα Μπαλτάκου με τον νέο αρχιδιαιτητή

Και επίσημα νέος αρχιδιαιτητής ο Στιβ Μπένετ μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Τι κι αν η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Superleague ήθελε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην κεφαλή της ελληνικής διαιτησίας και για την επόμενη σεζόν; Τι κι αν ήρθε ολόκληρη η Λίγκα σε ρήξη και σε ευθεία αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο; Ο τελευταίος προχώρησε στην επιλογή που εξαρχής είχε γνωστοποιήσει για τη θέση του νέου αρχιδιαιτητή, δηλαδή στον Στιβ Μπένετ και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αυτή του η πρόταση έγινε δεκτή.

Σε μια συνεδρίαση κατά την οποία ο Κώστας Καραπαπάς έκανε… ντου στον Μπαλτάκο, λέγοντας πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα αν συνεχίσει να κινείται αυθαίρετα και χωρίς να υπολογίζει την άποψη των ομάδων της Superleague.

Παρ’ όλα αυτά και παρά το γεγονός πως ψήφισαν ακόμα και άνθρωποι μιας επιτροπής που δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο («ΕΠΣ, ΕΠΟ και κάποιοι που έπρεπε να είναι μέσα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καραπαπάς), οι προτάσεις του Μπαλτάκου πέρασαν με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 3 λευκά.

Διαβάστε επίσης: «Ντου» Καραπαπά σε Μπαλτάκο: «Δεν πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 3 λευκά, έκανε δεκτή κατά το άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ την εισήγηση του κ. Μπένετ όπως την παρουσίασε στην Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, για τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχεις ως εξής:

Steve Bennet (Αγγλία)-Αρχιδιαιτητής, Υπεύθυνος Ορισμών Αξιωματούχων Διαιτησίας Επαγγελματικών Κατηγοριών (Super League1 και Super league2)

Joao Capella (Πορτογαλία)-VAR Μάνατζερ

Fritz Stuchilk (Αυστρία)-Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, είναι τα εξής:

Σταύρος Μάνταλος- Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Εκγύμνασης και Ανάπτυξης Αξιωματούχων Διαιτησίας

Ιωάννης Σπυρόπουλος – Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αντώνης Καρατζίκας – Υπεύθυνος Βοηθού Διαιτητών

Ελένη Λαμπαδαρίου – Υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών

Σημειώνεται, ότι οκ. Μπαλτάκος ενημέρωσε την Ε.Ε.Π ότι η αμοιβή των τριών αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ θα ανέλθει στο 53% σε σχέση με την αμοιβή των αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ της περσινής περιόδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ