Προς Μάιο η ΓΣ της ΕΠΟ για αλλαγή καταστατικού

Προς Μάιο η ΓΣ της ΕΠΟ για αλλαγή καταστατικού

Η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα ξενοδοχεία έως τις 30 Απριλίου καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ στις 10 Απριλίου.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ είχε προγραμματιστεί για τις 27 Μαρτίου, ωστόσο οι ραγδαίες εξελίξεις με τον κορωνοϊό έφεραν, όπως ήταν αναμενόμενο, την αναβολή της και τον εκ νέου προγραμματισμό της για τις 10 Απριλίου. Ωστόσο, ούτε τότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί.

Ο λόγος είναι φυσικά ότι ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση πως μέχρι τις 30 Απριλίου θα παραμείνουν κλειστά και τα περισσότερα ξενοδοχεία της χώρας, ως ένα ακόμα μέτρο για τη μη εξάπλωση του ιού. Κάτι που σημαίνει πως είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, η οποία γίνεται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Θυμίζουμε πως η έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ έχει θέμα την αλλαγή του καταστατικού ώστε οι επόμενες εκλογές να διεξαχθούν τον Ιούλιο αντί για τον Οκτώβριο, όπως και την εκλογη αναπληρωματικών μελών στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας.

Μένει, πλέον, να οριστεί νέα ημερομηνία η οποία θα είναι εντός Μαΐου, αν ωστόσο δεν προκύψουν νέα μέτρα από την κυβέρνηση για τον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ