Στυλάρα ο Κούντε: Ποζάρει με γυαλιά ηλίου! (pic)

Στυλάρα ο Κούντε: Ποζάρει με γυαλιά ηλίου! (pic)

Η φωτογραφία των Καμερουνέζων μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ – Με γυαλιά ηλίου πόζαρε ο Κούντε – Δίπλα του και ο Σόνι του Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός από τον Παπέ Αμπού Σισέ, χθες το βράδυ υπήρξε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που πανηγύρισε την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο λόγος για τον Πιερ Μαλόνγκ Κούντε και το Καμερούν, το οποίο σε ένα ματς – θρίλερ, που κρίθηκε στην παράταση, απέκλεισε την Αλγερία και προκρίθηκε στο Μουντιάλ.

Μια σπουδαία πρόκριση, που πανηγύρισαν έξαλλα τα Αδάμαστα Λιοντάρια, με τον μέσο του πειραϊκού συλλόγου και τους συμπατριώτες τους να γιορτάζουν με την ψυχή τους τη μεγάλη επιτυχία και το γεγονός ότι το Καμερούν θα βρίσκεται στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το κλίμα στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας του Καμερούν είναι πανηγυρικό, με τον Κούντε και τους συμπαίκτες του να ποζάρουν με γυαλιά ηλίου και να βγάζουν μια αναμνηστική φωτογραφία, που έγινε αμέσως viral. Μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είναι επίσης και ο Κέβιν Σονί του Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ