Εθνική Ελλάδας: Και επίσημα με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο για τα φιλικά του Ιουνίου

Εθνική Ελλάδας: Και επίσημα με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο για τα φιλικά του Ιουνίου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο Νίκος Παπαδόπουλος θα καθοδηγήσει την Εθνική Ελλάδας στα δύο φιλικά του Ιουνίου απέναντι σε Γερμανία (7/6) και Μάλτα (10/6)

Ο κύκλος του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάρτιο, όταν και η «γαλανόλευκη» δεν κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2024 (αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Γεωργία), όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος του του Ουρουγουανού προπονητή στον ελληνικό πάγκο.

Ωστόσο, από την στιγμή που η Εθνική μας έχει υποχρεώσεις μέσα στον Ιούνιο έπρεπε να βρεθεί άμεσα ο άνθρωπος που θα κάτσει στον πάγκο της στα διεθνή φιλικά με την Γερμανία (07/06) και την Μάλτα (11/06) και αυτός θα είναι ο προπονητής της Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος ο Γιαννούλης και… όποιος προλάβει!

Ο έμπειρος τεχνικός είχε ενημερωθεί από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας πως θα καθοδηγήσει την γαλανόλευκη στην αναμέτρηση με τη Γερμανία στο «Borussia Park», με την ΕΠΟ να προχωράει σήμερα (20/5) σε επίσημες ανακοινώσεις:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα εκτελεί χρέη προπονητή της Εθνικής Ανδρών μαζί με την προπονητική του ομάδα για τα φιλικά με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου 2024 στο Borussia Park του Monchengladbach (21:45 ώρα Ελλάδας) και τη Μάλτα στις 11 Ιουνίου 2024 στο MGG Arena Grodig του Salzburg (18:00 ώρα Ελλάδας). Τη διεξαγωγή του φιλικού με την Μάλτα ενέκρινε η Ε.Ε. της Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

2. Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

3. Η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των Μελών της ΕΠΟ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στην Αθήνα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ