Ιταλία: Έτοιμος για Ελβετία ο Βεράτι

Ιταλία: Έτοιμος για Ελβετία ο Βεράτι

Το «πράσινο» φως για τη συμμετοχή του στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων απέναντι στην Ελβετία φέρεται να πήρε ο Μάρκο Βεράτι από το ιατρικό επιτελείο της Ιταλίας.

Στη διάθεση του Ρομπέρτο Μαντσίνι για το αυριανό (16/6) ματς με την Ελβετία τέθηκε ο Μάρκο Βεράτι. Ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο γόνατο πριν από πέντε εβδομάδες και απουσίασε από το εναρκτήριο παιχνίδι του EURO 2020 με την Τουρκία, έχει ενταχθεί πλέον στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα της «σκουάντρα ατζούρα» και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής αύριο, έστω και ως αλλαγή.

Η -έστω και σταδιακή- επανένταξη του 28χρονου χαφ δίνει μία σημαντική επιπλέον λύση στον Ιταλό ομοσπονδιακό, ο οποίος πήρε το ρίσκο να τον συμπεριλάβει στην τελική αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, χωρίς να είναι βέβαιος για το πότε ο άσος της Παρί θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Στο ματς της πρεμιέρας με την Τουρκία (3-0), τη θέση του Βεράτι στην ενδεκάδα πήρε ο Μανουέλ Λοκατέλι, ο οποίος αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και απέναντι στην Ελβετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ