Κιάερ: «Θα παίξουμε για τον Κρίστιαν – Είμαι υπερήφανος για την ομάδα» (pic)

Κιάερ: «Θα παίξουμε για τον Κρίστιαν – Είμαι υπερήφανος για την ομάδα» (pic)

Τα πάντα για να φτάσουν στη νίκη και να την αφιερώσουν στον Κρίστιαν Έρικσεν θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές της Δανίας απέναντι στο Βέλγιο, όπως ανέφερε ο Σιμόν Κιάερ.

Όλα για τον Κρίστιαν Έρικσεν! Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της Δανίας, ο αρχηγός που συγκίνησε όλον τον πλανήτη, ο Σίμον Κιάερ μίλησε για πρώτη φορά μετά το σοκαριστικό περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο αρχηγός όλων, ανέφερε πως το περιστατικό θα μείνει για πάντα στη μνήμη του καθενός και πως το σημαντικό είναι ότι ο Έρικσεν είναι καλά, καθώς δήλωσε πως είναι υπερήφανος για την αντίδραση της ομάδας του, δίνοντας παράλληλα και την υπόσχεση πως θα παίξουν για τον συμπαίκτη τους.

«Ήταν μερικές πολύ ιδιαίτερες ημέρες αυτές. Το ποδόσφαιρο δεν ήταν το πιο σημαντικό πράγμα.

Ένα σοκ που θα μείνει σε εμένα και στον καθένα για πάντα. Το μόνο που είναι σημαντικό τώρα είναι πως ο Κρίστιαν είναι καλά. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο αντιδράσαμε σαν ομάδα και μείναμε ενωμένοι σε μία τόσο δύσκολη στιγμή. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη στήριξη σας.

Σήμερα θα παίξουμε κόντρα στο Βέλγιο με τον Κρίστιαν στις καρδιές μας. Μας ηρεμεί αυτό και μας κάνει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι. Θα παίξουμε για τον Κρίστιαν και όπως πάντα για όλη τη Δανία. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς. Όπως πάντα, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», δήλωσε ο Κιάερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ