Twitter: Πήραν το πλάνο του Θαναηλάκη με την… ξανθιά και δημιούργησαν μία παρεξήγηση (vid)

Twitter: Πήραν το πλάνο του Θαναηλάκη με την… ξανθιά και δημιούργησαν μία παρεξήγηση (vid)

Ένας χρήστης του Twitter αντικατέστησε το «Την είδες την ξανθιά;», με έναν Άραβα σπίκερ που... τραγουδάει - υποτίθεται σε αγώνα Euro - στην γυναίκα του πλάνου.

Στον αγώνα της σεζόν 2019-20 ανάμεσα σε Κράσνονταρ και Ολυμπιακό, για το UEFA Champions League, ο Γιώργος Θαναηλάκης είχε εντυπωσιαστεί με ένα πλάνο που είχε δώσει ο… γίγαντας ο σκηνοθέτης και ρώτησε τον συνάδελφο του, Δημήτρη Σπηλιόπουλο, αν… είδε την ξανθιά.

Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, ένας… πονηρός χρήστης του Twitter, αποφάσισε να δημιουργήσει ίντριγκα και αντικατέστησε τον ήχο στην συγκεκριμένη μετάδοση, κάνοντας το κοινό να νομίζει πως πρόκειται για εικόνα από το Ρωσία – Φινλανδία, στο φετινό Euro.

Ειδικότερα, πάνω από την φωνή του σπίκερ της Cosmote Tv, μπήκε η φωνή ενός Άραβα σχολιαστή, με αποτέλεσμα ο ίδιος να δεχθεί σφοδρή κριτική στα social media.

Τι προκάλεσε την οργή του κόσμου; Πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος υποτίθεται πως άρχισε να τραγουδάει με το που είδε την συγκεκριμένη γυναίκα, κάτι το οποίο θεωρήθηκε σεξιστικό και προσβλητικό από τους θεατές. Το πρόβλημα είναι πως το συγκεκριμένο ηχητικό είναι κομμένο από έναν παλιό αγώνα όπου είχε περιγράψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ