Γερμανία: Προτείνει στους φιλάθλους να μην ταξιδέψουν στην Αγγλία

Γερμανία: Προτείνει στους φιλάθλους να μην ταξιδέψουν στην Αγγλία

Οι γερμανικές αρχές προτείνουν στους φιλάθλους να μην ταξιδέψουν στην Αγγλία για την αναμέτρηση των «πάντσερ» με τα «λιοντάρια».

Γερμανία και Αγγλία θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους την προσεχή Τρίτη (29/6), στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι για τη φάση των «16» του Euro 2020.

Η αναμέτρηση έχει οριστεί να διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ», με αρκετούς οπαδούς της ομάδας του Γιόακιμ Λεβ να επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Μεγάλη Βρετανία για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.

Ωστόσο, οι επιδημιολογικές αρχές της χώρας κάλεσε τον κόσμο να μην κάνει αυτό το ταξίδι, καθώς υπάρχει φόβος εξάπλωσης του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα μέτρα και οι περιορισμοί στη Γερμανία παραμένουν, με αποτέλεσμα να αποτελεί μεγάλο κίνδυνο μια τέτοια μεγάλη μετακίνηση οπαδών.

Η διαδικασία πάντως για όποιον επιχειρήσει το ταξίδι είναι η εξής: Αρχικά θα πρέπει να διαθέτει αρνητικό τεστ πριν την αναχώρηση, στη συνέχεια θα πρέπει να μπει σε καραντίνα πέντε ημερών στο Λονδίνο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχει επιπλέον δύο αρνητικά τεστ κα μόλις επιστρέψει στη Γερμανία τον περιμένει νέα καραντίνα δεκαπέντε ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ