Σίλτον: «Η Αγγλία μπορεί να πάρει και το Euro και το Μουντιάλ»

Σίλτον: «Η Αγγλία μπορεί να πάρει και το Euro και το Μουντιάλ»

Ο Πίτερ Σίλτον μίλησε για τον ημιτελικό της Αγγλίας κόντρα στη Δανία, αλλά και για τον Τζόρνταν Πίκφορντ.

Η Αγγλία θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Δανία για τα ημιτελικά του Euro 2020 και ο βετεράνος τερματοφύλακας, Πίτερ Σίλτον, παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα «Sun».

Ο Σίλτον μίλησε για το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τονίζοντας πως μπορεί να κατακτήσει τόσο το Ευρωπαϊκό, όσο και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Τζόρνταν Πίκφορντ.

Οι δηλώσεις του Πίτερ Σίλτον:

Για την Αγγλία: «Νομίζω ότι έχουμε μια καλή πιθανότητα να νικήσουμε τη Δανία και να παίξουμε στον τελικό χωρίς φόβο. Η ολοκλήρωση του τουρνουά χωρίς να δεχθούμε γκολ θα ήταν κάτι απίστευτο και εκπληκτικό, αλλά αυτή η ομάδα μπορεί να το κάνει.

Απομένουν μόνο δύο παιχνίδια και νομίζω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να σηκώσει τόσο αυτό το τρόπαιο όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο τον επόμενο χρόνο».

Για τον Πίκφορντ: «Κάνει ένα φανταστικό τουρνουά και πρόκειται να γίνει σπουδαίος γκολκίπερ. Με τη φανέλα της Αγγλίας παίζει ακόμα καλύτερα από ό,τι με το σύλλογό του. Δεν έχει απειληθεί πολλές φορές, αλλά όταν συνέβη ήταν σε θέση να απαντήσει αμέσως.

Είναι ένα γρανάζι στην άμυνα που μέχρι στιγμής ήταν πολύ αποτελεσματική και έχει λειτουργήσει τέλεια. Τα πέναλτι; Έζησα την αγωνία ενός ημιτελικού που αποφάσισαν τα πέναλτι (στην Ιταλία το 1990 εναντίον της Γερμανίας). Και δεν το εύχομαι σε κανέναν άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ