Μπούργος: «Θα δώσουμε δύο τελικούς» (vid)

Μπούργος: «Θα δώσουμε δύο τελικούς» (vid)

Ο Άργεντινός τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στα στους στόχους της ομάδας του αλλά και στα δύο παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού του Europa Conference League με τη Γκόλεμ.

Στους στόχους του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη αναφέρθηκε στις δηλώσεις του, πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης, o Χερμάν Μπούργος.

O Αργεντινός τεχνικός ξεκαθάρισε οτι δεν υπάρχει φαβορί στα παιχνίδια με τη Γκόλεμ, ενώ τόνισε οτι σε συνεργασία με τον Θόδωρο Καρυπίδη «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χερμάν Μπούργος:

Για την νέα σεζόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αρχίζουμε σιγά σιγά να βάζουμε βενζίνη στο ντεπόζιτο της ομάδας για να προχωρήσουμε».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Πρωταρχική επιδίωξη είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Europa Conference League. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Μαζί με τον πρόεδρο, Θόδωρο Καρυπίδη, προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλες τις ελλείψεις που έχει η ομάδα και να το καταφέρουμε πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις».

Για το αν ο Άρης είναι φαβορί κόντρα στη Γκόμελ: «Θα δώσουμε δύο τελικούς, δεν υπάρχει φαβορί. Αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω. Και οι δύο ομάδες θέλουν την πρόκριση. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια αλλά δεν υπάρχει φαβορί».

Για τη θέση που θα τερματίσει ο Άρης στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Θα δούμε στην πορεία. Δεν είμαι μάγος».

Για το μήνυμα του προς τους οπαδούς του Άρη: «Θα κατεβαίνουμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Για τα νέα στοιχεία στο παιχνίδι του Άρη: «Σίγουρα θα δούμε περισσότερα πράγματα. Σαν προπονητής προσπαθώ πάντα να προσαρμόζω τον τρόπο παιχνιδιού, ανάλογα με τους παίκτες που έχω. Τώρα φτιάχνουμε μια νέα ομάδα και θα γίνουν προσθήκες νέων παικτών. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε νέα πράγματα στο παιχνίδι και θα τα δείτε εντός αγωνιστικού χώρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ