Άρης: Με βασικό τον Μοντόγια κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου

Άρης: Με βασικό τον Μοντόγια κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου

Ο νεοαποκτηθείς Ισπανός μπακ θα πάρει τη θέση του Εμπακατά στο δεξί άκρο της άμυνας, στο σημερινό (10/8, 21/15) παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Μοντόγια θα είναι, τελικά, ο αντικαταστάτης του Εμπακατά (πήρε μεταγραφή στη Γκαζιάντεσπορ) στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής του Άρη, στο σημερινό (10/8, 21/15) παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ακόμα, ο Ζουλ πήρε τη θέση του Ρουπ στα χαφ και ο Κάρλσον του Μενέντες στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιοβάνοβιτς τον εξελίσσει, οι μεταγραφές του αυξάνουν την ποιότητα

Ο Τόλης Τερζής παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Κάρλσον στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Μενέντες, Σαμόρα, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ