Άρης: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου

Άρης: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου

Η Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για το δεύτερο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League με τον Άρη, που αναμένεται να έχει στο πλευρό του και 700 οπαδούς.

Η Ντιναμό Κιέβου έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της κρίσιμης αναμέτρησης της Πέμπτης (17/8), για τον τρίτο προκριματικό γύρου του Europa Conference League κόντρα στον Άρη, που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ραπίντ.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 12 ευρώ στα πέταλα, ενώ φτάνουν τα 70 ευρώ στα VIP του γηπέδου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα δεν θα αγωνιστεί μόνη της στο σπουδαίο αυτό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Ροντινέι στον Ολυμπιακό – Ανοίγει θέση στο ρόστερ – Τι γίνεται με Ραμόν, Μπα

Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι θα πάρουν το 5% της χωρητικότητας του γηπέδου, 700 εισιτήρια, δηλαδή, για τους οπαδούς τους. Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι πολύ μικρός, καθώς χιλιάδες οπαδοί του Άρη έχουν εκφράσει την επιθυμία να ταξιδέψουν στη Ρουμανία, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα, στη μάχη που δίνει για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ