Μέλνιακ: «Πιστεύουμε στην πρόκριση, στο τέλος εμείς θα επιστρέψουμε ικανοποιημένοι»

Μέλνιακ: «Πιστεύουμε στην πρόκριση, στο τέλος εμείς θα επιστρέψουμε ικανοποιημένοι»

Ο ποδοσφαιριστής της Χάιντουκ Σπλιτ δήλωσε μεταξύ άλλων πως η κροάτικη ομάδα θα επιστρέψει σπίτι της ικανοποιημένο από την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντάριο Μέλνιακ έκανε δηλώσεις στα κροατικά Μέσα λίγο πριν την πτήση της αποστολής της Χάιντουκ Σπλιτ για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, και χαρακτήρισε όμοιες τις δύο ομάδες, κάτι που είχε πει και ο Νταμίρ Κάναντι στο «10» τις προηγούμενες μέρες, ενώ ταυτόχρονα πιστεύει πως εκείνοι θα επιστρέψουν σπίτι ικανοποιημένοι μετά το ματς.

Όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της Χάιντουκ Σπλιτ:

Διαβάστε επίσης: Η κίνηση-ματ του Αλμέιδα που «υπέγραψε» την ιστορική ανατροπή της ΑΕΚ

«Πιστεύω ότι η αρχή της σεζόν και το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μας προετοίμασαν καλά, είμαστε δυνατοί πνευματικά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε ότι αξίζουμε να πιστεύουμε, ότι αξίζουμε να είμαστε στην Ευρώπη και είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία».

Για την εικόνα της Χάιντουκ στην ρεβάνς: «Ίσως δεν πρέπει να μιλάμε για τακτική, αλλά θα είναι η ίδια Χάιντουκ, με παρόμοιες σκέψεις. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε με τον τρόπο παιχνιδιού τους και την ατμόσφαιρά τους και ως φιλοξενούμενοι σε αυτό το ματς θα δείξουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει αν θα παίξουμε εντός ή εκτός έδρας».

Για το τι είδους ΠΑΟΚ περιμένει: «Μπορεί το αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι να άφηνε περιθώρια για τον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς να ξεκινήσει με τακτική, αλλά είναι δύσκολο να το πούμε. Τους αρέσει αυτό το πρέσινγκ, οπότε περιμένουμε να δούμε αν θα ξεκινήσουν το αυριανό παιχνίδι με αυτό τον τρόπο».

Για το πόσο έτοιμος ειναι για την πίεση στην Τούμπα: «Θα αναφέρω μόνο ότι ως σύλλογος και ως ομάδα είμαστε μαζί δύο χρόνια τώρα, έχουμε μεγάλη εμπειρία μέσα από τα προκριματικά της περσινής σεζόν. Ίσως η περσινή Βιτόρια Γκιμαράες και η Βιγιαρεάλ να ήταν μια καλή προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι.

Πιστεύω ότι είμαστε πιο ώριμοι, πιο έξυπνοι και πραγματικά πιο δυνατοί από ποτέ. Μέχρι την Κυριακή ήταν η Σλάβεν Μπελούπο, τώρα από Δευτέρα είναι μπροστά μας ο ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι είναι καλό αυτό το σερί αγώνων. Νομίζω ότι μάθαμε πολλά αυτά τα δυο χρόνια και ότι τώρα επικεντρωνόμαστε πραγματικά στο επόμενο παιχνίδι».

Για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και την πίστη που υπάρχει για την πρόκριση: «Πιστεύουμε όλοι στην πρόκριση. Νομίζω ότι αυτό έγινε αισθητό και στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ήταν ένας αγώνας μεταξύ αρκετά όμοιων ομάδων που ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε αυτοί που θα επιστρέψουμε στο σπίτι πιο ικανοποιημένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ