Στο Βουκουρέστι για την πρόκριση ο Άρης

Στο Βουκουρέστι για την πρόκριση ο Άρης

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων θα αναχωρήσει το μεσημέρι για τη Ρουμανία, ενόψει του αυριανού (17/8) δεύτερου αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αποφασισμένος να «σφραγίσει» την πρόκριση του στα πλέι οφ του Europa Conference League, θα ταξιδέψει ο Άρης στο Βουκουρέστι. Η αποστολή των κιτρινόμαυρων θα αναχωρήσει το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό τη Ρουμανία, ενόψει της αυριανής (17/8) δεύτερης αναμέτρησης με τη Ντιναμό Κιέβου.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα κάνουν την τελευταία προπόνηση, πριν το κρίσιμο αυτό παιχνίδι, το απόγευμα στο γήπεδο της Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Διαβάστε επίσης: «Ψάχνει το… μπαμ με παίκτη της Λίβερπουλ η Αλ Νασρ» (pic)

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Τόλη Τερζή είναι η παρουσία του Χουλιάν Κουέστα, που τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα υποβληθεί σήμερα (16/8) σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Στην περίπτωση, πάντως, που δεν τα καταφέρει, τότε ο Χουτεσιώτης θα τον αντικαταστήσει.

Πιθανότητες να ταξιδέψει στη Ρουμανία συγκεντρώνει και ο Μπράμπετς,που δεν είναι, όμως, απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί βασικός, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Νταρίντα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ