Με Κουέστα αλλά χωρίς Μπράμπετς στη Ρουμανία ο Άρης (pics)

Με Κουέστα αλλά χωρίς Μπράμπετς στη Ρουμανία ο Άρης (pics)

Ο Ισπανός τερματοφύλακας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των κιτρινόμαυρων για το αυριανό (17/8) παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε με τον Χουλιάν Κουέστα για τη Ρουμανία, όπου αύριο (17/8) θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Κιέβου, στο δεύτερο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

O Ισπανός τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα και η συμμετοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι στο Βουκουρέστι, θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε κάτω από την εστία θα καθίσει ο Χουτεσιώτης.

Διαβάστε επίσης: Παραδοχή Μητσοτάκη για υπηρεσιακή αστοχία της ΕΛ.ΑΣ. – Ευχολόγια για λύσεις

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μπράμπετς. Η κατάσταση της υγείας του Τσέχου κεντρικού αμυντικού παρουσίασε σημαντική βελτίωση τις τελευταίες μέρες, δεν κατάφερε, όμως, να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα (20/8) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ