ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου

Με Βιεϊρίνια στην βασική ενδεκάδα παρατάσει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον «τελικό» της Τούμπας απέναντι στην Χαρτς, με φόντο μία θέση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα στην «Τούμπα» την σκωτζέζικη Χαρτς, για τον επαναληπτικό του ζευγαριού στα πλαίσια των playoffs του UEFA Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα υπερασπιστούν το σκορ (2-1) του πρώτου αγώνα, όπου οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να φύγουν με την νίκη από το «Tynecastle Park», με το γκολ του Ζίβκοβιτς στο 75ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Λουτσέσκου για τα εξτρέμ! (vid)

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα (από αριστερά προς τα δεξιά) Μπάμπα, Κουλιεράκης, Εκόνγκ και Βιεϊρίνια. Στα χαφ Τσιγγάρας και Σβαμπ και σε θέση επιτελικού ο Κωνσταντέλιας. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Ζίβκοβιτς, στο δεξί ο Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον Τόμας.

Από την άλλη η ενδεκάδα του ΜακΆβοι για την Χαρτς αποτελείται: Κλαρκ, Κεντ, Κίνγκσλεϊ, Σάκλαντ, Μπόις, Άτκινσον, Ντέβλιν, Ρόουλς, Κοχρέιν, Σίμπικ, Βάργκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ