Φενέρ: Το εκτός έδρας ρεκόρ, οι 40 νίκες και οι δύο επιστροφές εν όψει Ολυμπιακού- Τι μήνυμα έστειλε ο Τζέκο

Φενέρ: Το εκτός έδρας ρεκόρ, οι 40 νίκες και οι δύο επιστροφές εν όψει Ολυμπιακού- Τι μήνυμα έστειλε ο Τζέκο

Η Φενέρμπαχτσε μετά το «διπλό» στην έδρα της Καραγκιουμρούκ (2-1), ετοιμάζεται για τη ρεβάνς στα προημιτελικά του Conference League με τον Ολυμπιακό, με τον Ισμαΐλ Κατράλ να μετρά δύο επιστροφές παικτών του.

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε εκτός έδρας της Καραγκιουμρούκ (2-1), κάνοντας μάλιστα την ανατροπή, κι έπιασε κορυφή στο τουρκικό πρωτάθλημα μετά από 32 αγωνιστικές και πλέον βρίσκεται στο +1 από την δεύτερη Γαλατάσαραϊ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Όλα αυτά, πριν την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη (18/4) για την φάση των «8» του Conference League.

Σήμερα (15/4) η ομάδα του Καρτάλ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς και είδε τους Ουντέρ και Τζίκου να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να είναι στη διάθεσή του προπονητή τους για την σημαντική αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Μια φουλ «ερυθρόλευκη» εβδομάδα με φόντο τίτλους και ιστορία!

Η χτεσινοβραδινή νίκη των Τούρκων ήταν η 10η μακριά από την έδρα τους, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μάλιστα, έφτασαν τις 40 νίκες την εφετινή σεζόν και θέλουν να συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Το μήνυμα του Τζέκο ενόψει Ολυμπιακού

Παράλληλα, ο Έντιν Τζέκο, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει της σπουδαίας ρεβάνς μετά το τέλος της χτεσινής αναμέτρησης.

Όσα είπε:

«Ξεκινάμε τους αγώνες με αρκετά αργό ρυθμό τελευταία. Πασάρουμε αργά και κάνουμε πολλά λάθη. Η κατάσταση ήταν κάπως έτσι σε όλο το πρώτο μέρος. Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ μετά από λάθος. Είναι πάντα δύσκολο να ανατρέπεις αγώνες, όταν δέχεσαι πρώτος γκολ, αλλά μπορεί να το χρειαζόμαστε αυτό για να ξυπνάμε.

Τώρα γυρνάμε σελίδα και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Θα ήθελα να καλέσω τους οπαδούς της ομάδας στο παιχνίδι της Πέμπτης. Ελάτε εδώ και δείξτε μας τη στήριξή σας. Σταθείτε πλάι στους παίκτες, ακόμα κι όταν χάνουν την μπάλα, όταν χάνουν ένα γκολ ή όταν κάνουν μια λάθος πάσα.

Χειροκροτήστε τους, μην τους αποδοκιμάζετε, στηρίξτε τους. Προετοιμάστε τους για τα επόμενα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επειδή αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος στήριξης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ