Ολυμπιακός: Την Τετάρτη η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Κορμπεράν

Ολυμπιακός: Την Τετάρτη η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Κορμπεράν

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμα με τη Σλόβαν και ο Κάρλος Κορμπεράν θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (3/8) στις 16:30.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας τον Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος αντικαθιστά τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός τεχνικός θα μιλήσει για πρώτη φορά ως προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος, την Τετάρτη (3/8). Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό στις 16:30 στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Σλόβαν (4/8, 22:00), ενώ μαζί του θα είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (4/8, 22.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 3/8

16:30: Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Κάρλος Κορμπεράν και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

19:00: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
Πέμπτη 4/8

22:00: Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας («Γ. Καραϊσκάκης»)

Η συνέντευξη Τύπου της Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (3/8) στις 19:30, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», και η προπόνησή της στις 20:00, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ