Αναβρασμός στη Σλόβαν πριν τον Ολυμπιακό – Σκέφτεται να πουλήσει την ομάδα ο πρόεδρος

Αναβρασμός στη Σλόβαν πριν τον Ολυμπιακό – Σκέφτεται να πουλήσει την ομάδα ο πρόεδρος

Χαμός στη Σλόβαν Μπρατισλάβας λίγες ώρες πριν την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό.

«Βόμβα» στο στρατόπεδο της Σλόβαν Μπρατισλάβας λίγες ώρες (22:00) πριν τον αγώνα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Βλάντιμιρ Βάις προετοιμάζονται για την πρώτη μάχη του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League και την ίδια ώρα, ο πρόεδρος, σκέφτεται να βγάλει στο… σφυρί την ομάδα!

Ο ιδιοκτήτης της Σλόβαν, Ίβαν Κμότρικ, είναι έξαλλος με τους οπαδούς για τα επαναλαμβανόμενα και βαριά πρόστιμα και σκέφτεται να βάλει πωλητήριο στην ομάδα.

«Αν μιλάμε για την παραμονή μου στη Σλόβαν, ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να φύγω είναι ότι πληρώνουμε συνεχώς πρόστιμα ή μας κλείνουν το γήπεδο. Είναι ήδη ανυπόφορο Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώνουμε πρόστιμα κάθε μέρα. Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία γεγονότα, που με ανάγκασε να σκεφτώ ξανά να «ξεφορτωθώ» την Σλόβαν», ανέφερε στις δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας των Σλοβάκων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η UEFA τιμώρησε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της κόντρα στη Φερεντσβάρος. Αυτή τη φορά, οι Σλοβάκοι θα χρειαστεί να πληρώσουν 78.000 ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ