Tα τρία σενάρια για τον Ολυμπιακό απόψε στο Μπακού (pic)

Tα τρία σενάρια για τον Ολυμπιακό απόψε στο Μπακού (pic)

Κρίσιμο το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ – Όλα τα σενάρια για το ευρωπαϊκό μέλλον των πρωταθλητών.

«Το ματς με την Καραμπάγκ στο Μπακού είναι καθοριστικό για εμάς», ανέφερε ο Μίτσελ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, με τον Ισπανό τεχνικό να αναδεικνύει τη μεγάλη σημασία που έχει το αποψινό παιχνίδι για την φετινή ευρωπαϊκή παρουσία του Ολυμπιακού.

Ένα ματς «ζωής και θανάτου» για τους Ερυθρόλευκους, που έχουν ταξιδέψει στο Μπακού με στόχο τη νίκη, που θα τους κρατήσει στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά και για να πάρουν εκδίκηση για την ήττα την προηγούμενη Πέμπτη στο Γ. Καραϊσκάκης (0-3).

Διαβάστε επίσης: Τα «κλειστά χαρτιά» του Μίτσελ και τα φαβορί για την 11αδα στο Μπακού

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος ερωτηθείς εάν υπάρχει δίψα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για εκδίκηση, ανέφερε: «Το έχουμε ανάγκη. Είμαστε σε κακή βαθμολογική θέση, αλλά και γενικότερα το θέλουμε γιατί είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τα πράγματα. Είμαστε απογοητευμένοι και εμείς και οι φίλαθλοί μας με το αποτέλεσμα του πρώτου αγών και θέλουμε να το αλλάξουμε. Ειμαστε έτοιμοι για να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και τη βαθμολογική μας θέση».

Ένα κομβικό παιχνίδι, με τον Μίτσελ να έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για μια μεγάλη μάχη. Μια μάχη, που θα πρέπει να κερδηθεί από τους Πειραιώτες, πάση θυσία. Ένα πολύ σημαντικό ματς, που δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης, παρότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό στα πρώτα τρία παιχνίδια του ομίλου. Μετά τις τρεις αγωνιστικές, οι Ερυθρόλευκοι είναι στην τελευταία θέση του ομίλου, χωρίς βαθμό. Έναν όμιλο που ηγείται η Φράιμπουργκ με 9 βαθμούς, με την αποψινή αντίπαλο των Πειραιωτών, Καραμπάγκ, να είναι στη δεύτερη θέση με 6 και τη Ναντ στην τρίτη με 3.

Η βαθμολογία:

Τα τρία σενάρια για τον Ολυμπιακό απόψε στο Μπακού

1) Οι Πειραιώτες με νίκη απόψε στο «Tofiq Bahramov adına Respublika Stadionu» μπαίνουν γερά στο κόλπο της δεύτερης θέσης και της πρόκρισης. Οι Ερυθρόλευκοι θα φτάσουν τους τρεις βαθμούς και η Καραμπάγκ θα μείνει στους 6. Ενδεχόμενη ήττα της Ναντ από την Φράιμπουργκ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, θα βοηθήσει τους πρωταθλητές μάλιστα να πιάσουν τους Γάλλους στην τρίτη θέση του ομίλου. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει την Ναντ στο «Γ. Καραϊσκάκης», την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League (3/11).

2) Με ισοπαλία ο Ολυμπιακός μένει οριστικά εκτός δυάδας, αφού η Καραμπάγκ θα φτάσει τους 7 βαθμούς, ενώ οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν έναν πόντο, με τους Αζέρους να έχουν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Εάν το παιχνίδι στο Μπακού έρθει ισόπαλο, ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του δεν θέλουν με τίποτα να πάρει βαθμό ή βαθμούς η Ναντ στο αποψινό ματς με την Φράιμπουργκ.

Με νίκη των Γάλλων, η διαφορά θα ανοίξει ακόμα περισσότερο, γεγονός που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κερδίσει στη Γερμανία την Φράιμπουργκ την επόμενη αγωνιστική (27/10), για να έχει ελπίδες για την τρίτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στο Europa Conference League στο έκτο και τελευταίο παιχνίδι με την Ναντ (3/11). Με ισοπαλία στο Ναντ-Φράιμπουργκ, η διαφορά παραμένει στους τρεις και όλα θα κριθούν στα κριθούν στα επόμενα παιχνίδια, με τη γαλλική ομάδα να έχει εντός έδρας την Καραμπάγκ, πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

3) Σε περίπτωση ήττας ο Ολυμπιακός μένει στο μηδέν και θέλει ήττα της Ναντ από την Φράιμπουργκ, για να διατηρηθεί σε απόσταση βολής για την 3η θέση, με τους Πειραιώτες, όπως προαναφέραμε, να υποδέχονται τη γαλλική ομάδα στο Καραϊσκάκη στις 3/11.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ