«Εκεί θα τους χτυπήσουμε…»

«Εκεί θα τους χτυπήσουμε…»

Αυτό είναι το στοιχείο της Φράιμπουργκ που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης με τον Μαρτίνεθ να «σημαδεύει» στην αδυναμία των Γερμανών.

Έχει πολλά να κερδίσει ο Ολυμπιακός από το ματς της Πέμπτης αν καταφέρει να παρουσιάσει την εικόνα που περιμένει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που δεν κρύβει την αισιοδοξία του.

Η αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ προφανώς και έχει μεγάλες δυσκολίες όμως συνάμα δίνει την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει τη νίκη που είτε εν τέλει στο ταμείο τον οδηγήσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ είτε στο Κόνφερενς, δεδομένα θα του δώσει ώθηση για την συνέχεια. Ο Ολυμπιακός που ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και μακριά από το Καραϊσκάκη σε ένα διάστημα μάλιστα που η Φράιμπουργκ δεν είναι και στα καλύτερά της.

Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει «σημαδέψει» το αδύναμο σημείο της και να ετοιμάζεται να χτυπήσει σε αυτό. Η άμυνα βλέπετε των Γερμανών είναι στα χειρότερά της, με θέματα τόσο στο κέντρο της όσο και στα άκρα της. Μια δυσλειτουργία στο ανασταλτικό κομμάτι της που ο Ολυμπιακός οφείλει να εκμεταλλευτεί για να μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα.

Το timing που συναντά την Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός μοιάζει ιδανικό καθώς οι Γερμανοί είναι σε πτώση. Είναι χαρακτηριστικό και συνολικά της φετινής παρουσίας της το γεγονός ότι μόνο σε 5 ματς από τα 18 επίσημα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς είχε σκοράρει δύο φορές με τον Ελ Κααμπί και αυτό μπορεί να το επαναλάβει έχοντας τον τρόπο και τους παίκτες για να το πετύχει.

Το ζητούμενο είναι να μπορέσει να είναι πιο ουσιαστικός ανασταλτικά και να αποφύγει τα λάθη που έκανε και του στοίχισαν στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκη. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που βρίσκεται η Φράιμπουργκ είναι πως από τις 21 Οκτωβρίου και τη νίκη με 2-1 επί της Μπόχουμ για την Μπουντεσλίγκα μετράει 3 ήττες και 2 ισοπαλίες στην Γερμανία έχοντας να επιδείξει μόνο τις νίκες με την Μπάτσκα Τόπολα, τόσο στην Σερβία όσο και στην έδρα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ