MVP της 5ης αγωνιστικής του Europa League o Γκρέγκοριτς (vid)

MVP της 5ης αγωνιστικής του Europa League o Γκρέγκοριτς (vid)

O Μίκαελ Γκρέγκοριτς με το χατ-τρικ που σημείωσε μέσα σε 33 λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό, αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Μίκαελ Γκρέγκοριτς πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, τον οποίο «έπιασε» στον ύπνο στο ξεκίνημα του χθεσινού παιχνιδιού και με χατ-τρικ γκολ μέχρι το 36‘, είχε καταφέρει να δώσει προβάδισμα 3 γκολ στην ομάδα του.

Με τον Γκρέγκοριτς να δίνει ασίστ στον Σιλντίγια για το 4-0, η Φράιμπουργκ κατάφερε να επικρατήσει τελικά με 5-0 κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Αυστριακός επιθετικός κατέκτησε τον τίτλο του MVP της εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ το πρωί στον Ρέντη: «Εγώ φταίω για όλα»

Αναδείχθηκε νικητής στην ψηφοφορία του Europa League για τον καλύτερο παίκτη της εβδομάδας, προσπερνώντας σε ψήφους τον Κόντι Χάκπο της Λίβερπουλ που σημείωσε δύο γκολ κόντρα στην ΛΑΣΚ Λίντσερ, τον Ομπαμεγιάνγκ, που έκανε χατ-τρικ (με δύο πέναλτι) κόντρα στον Άγιαξ και τον Κρίστιαν Έρικσεν της Μόλντε, που έβαλε δύο γκολ για την προσωρινή ανατροπή της ομάδας του απέναντι στην Καραμπάκ, πριν το τελικό 2-2.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ