Ολλανδική αστυνομία: «Τρεις οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε σεκιούριτι-Συνελήφθη ο ένας»

Ολλανδική αστυνομία: «Τρεις οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε σεκιούριτι-Συνελήφθη ο ένας»

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε τις συλλήψεις τριών Ελλήνων οπαδών στον απόηχο του Άγιαξ-ΑΕΚ, με τον έναν να συλλαμβάνεται γιατί χτύπησε σεκιούριτι.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και εν τέλει ηττήθηκε με 3-1 από τον Άγιαξ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Αίαντας πήρε το εισιτήριο για το Europa Conference League αφήνοντας την Ένωση εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μετά τη λήξη του ματς, η ολλανδική αστυνομία έκανε ανακοίνωσε πως έφτασε στη σύλληψη τριών Ελλήνων οπαδών, με τους δύο να συλλαμβάνονται για κατάσταση μέθης και τον άλλον έναν επειδή χτύπησε σεκιούριτι.

Διαβάστε επίσης: Φάκελος Conference League: Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και τι λένε οι στοιχηματικές για την κατάκτηση του τροπαίου (pics)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας: «Σημειώθηκε επεισόδιο στην κερκίδα των φιλοξενούμενων περίπου στις 21:30 (σ.σ. 22:30 ώρα Ελλάδας) μετά από παρέμβαση σεκιούριτι για τη χρήση λέιζερ από Έλληνες οπαδούς. Τρεις υπάλληλοι της ασφάλειας δέχτηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν.

Θα καταθέσουν γι’ αυτό σύντομα. Η αστυνομία μπόρεσε να συλλάβει έναν ύποπτο για την επίθεση αμέσως μετά τον αγώνα. Παράλληλα, δύο ακόμη Έλληνες οπαδοί συνελήφθησαν για κατάσταση μέθης σε δημόσιο χώρο. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και δεν αποκλείονται κι άλλες συλλήψεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ