Κλοπ: «Ξεχειλίζει από τα… αυτιά η ποιότητα του Νούνιες»

Κλοπ: «Ξεχειλίζει από τα… αυτιά η ποιότητα του Νούνιες»

Ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Σπάρτα Πράγας (5-1), μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Ντάργουιν Νούνιες.

Ο Ντάργουιν Νούνιες της Λίβερπουλ έχει «τόση ποιότητα που βγαίνει από τα… αυτιά του», αλλά έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης, δήλωσε ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ μετά τα δύο τέρματα του Ουρουγουανού φόργουορντ στο 5-1 επί της Σπάρτα Πράγας για την φάση των «16» του Europa League.

Ο Νούνιες πήρε χρόνο για να εγκλιματισθεί, αλλά έχει σκοράρει οκτώ γκολ και έχει δώσει ασίστ σε άλλα τέσσερα σε 12 αγώνες για τη Λίβερπουλ το 2024.

Διαβάστε επίσης: Η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Μεντιλίμπαρ, η άφιξη του Ιμπάνιεθ, η συνάντηση, το μέλλον και τα play offs

«Ο Νούνιες έπρεπε να προσαρμοστεί, αυτό έγινε. Έχει τόση ποιότητα που βγαίνει από τα αυτιά του, για να είμαι ειλικρινής», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους μετά τον πρώτο αγώνα της Λίβερπουλ με την ομάδα της Τσεχίας.

«Βρίσκεται ήδη στο αγωνιστικό του peak γενικά; Όχι. Μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο; Ναι. Είναι απειλή όλη την ώρα; Ναι».

Ο Γερμανός μίλησε επίσης για τον αμυντικό Ιμπραχίμα Κονατέ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 51ο λεπτό.

«Ο Ίμπου μου είπε εκείνη τη στιγμή: «Σκέφτηκα ότι αν κάνω άλλο ένα σπριντ, τότε θα μπορούσαν τα πράγματα να γίνουν χειρότερα». Έτσι, είπε ότι λογικά θα είναι εντάξει, αλλά δεν ξέρουμε», είπε ο Κλοπ.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στο Άνφιλντ στις 14 Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ