Γκουαρντιόλα : «Αυτό που έχουμε κάνει είναι απίστευτο»

Γκουαρντιόλα : «Αυτό που έχουμε κάνει είναι απίστευτο»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του, δηλώνοντας ότι οι 34 νίκες σε 39 ματς μέσα σε τέσσερις μήνες είναι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά της καριέρας του.

Η Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει πραγματικά ασταμάτητη φέτος. Παράλληλα με την τρελή πορεία της στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει στην κορυφή και στο +14 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα απέκλεισε το βράδυ της Παρασκευής (20/3) την Έβερτον με 2-0 εκτός έδρας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του FA Cup.

Οι «πολίτες» παραμένουν μέσα και στους τέσσερις στόχους της φετινής σεζόν (Πρωτάθλημα, Κύπελλο Αγγλίας, FA Cup, Λιγκ Καπ, Champions League), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τους τέσσερις τελευταίους μήνες μετράει 34 νίκες σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να περάσουν αδιάφορα από τον Γκουαρντιόλα. Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Έβερτον, ο Καταλανός αποθέωσε την ομάδα του για την εντυπωσιακή πορεία των τελευταίων τεσσάρων μηνών, τονίζοντας πως είναι ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα της καριέρας του.

«Αυτό που κάναμε είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτο. Είναι απίστευτο». Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα που έχουμε κάνει μαζί. Όταν κερδίζεις πολλά παιχνίδια όπως έχουμε τους τελευταίους τέσσερις μήνες, είναι επειδή μπορείς να προσαρμοστείς. Αυτό με ευχαριστεί περισσότερο.

Τον φετινό Χειμώνα παίζαμε κάθε τρεις μέρες, με απίστευτη αφοσίωση σε κάθε διοργάνωση, δεν έχω λόγια να το εκφράσω. Αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμη, οπότε θα επικεντρωθούμε και θα δούμε πόσο μακριά φτάνουμε», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ