Στηρίζει τον Κέπα η «καυτή» σύντροφός του (pics)

Στηρίζει τον Κέπα η «καυτή» σύντροφός του (pics)

Ο Κέπα ήταν ο μοιραίος στον τελικό του Carabao Cup κόντρα στη Λίβερπουλ, όμως η σύντροφός του στέκεται στο πλευρό του με ανάρτησή της.

Ο Κέπα είδε την Τσέλσι να χάνει το Carabao Cup από τη Λίβερπουλ με τον ίδιο να αστοχεί στο τελευταίο πέναλτι και την ομάδα του Κλοπ να επικρατεί με 11-10.

Ο Ισπανός Κίπερ βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής καθώς έχασε το κρίσιμο πέναλτι, ψωρίς παράλληλα να πιάσει κανένα. Όμως η σύντροφός του, Άντρεα Μαρτίνεθ, τον στηρίζει δημόσια με ανάρτησή της στο Instagram.

Η ίδια έχει αναδειχθεί Μις Ισπανία ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το μπάσκετ κι αναφέρθηκε σε ένα μάθημα που έμαθε όταν βρισκόταν εντός των τεσσάρων γραμμών.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Ένα από τα πράγματα που έμαθα όταν έπαιζα μπάσκετ ήταν πως ό,τι κι αν γίνει η ομάδα παραμνει ομάδα. Δεν υπάρχουν ήρωες και κακοί. Κατά τη γνώμη μου αυτή είναι μια πολύ άδικη κατάσταση και δε μιλάω μόνο για σήμερα.

Οι αληθινοί φίλαθλοι πρέπει να δείξουν την αγάπη τους σήμερα, όχι μόνο όταν νικάμε. Κέπα είμαστε τόσο περίφσνοι γισ σένα ως τερματοφύλακα κι ακόμα περισσότερο ως άνθρωπο.

Ταπεινός, εξαιρετικός, καλός, γενναιόδωρος, έξυπνος, δουλευταράς, ταλαντούχος και η πιο όμορφη ψυχή που έχω γνωρίσει. Αυτή είναι μόνο μια μικρή αράδα ενός τεράστιο βιβλίου. Πάμε αγόρι μου, πάμε παιδιά.

Σ’ αγαπώ.»

Απολαύστε εδώ την σύντροφο του Κέπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ