Η σπουδαία κίνηση του Μιρτσέα Λουτσέσκου για τους εργαζομένους της Ντιναμό Κιέβου

Η σπουδαία κίνηση του Μιρτσέα Λουτσέσκου για τους εργαζομένους της Ντιναμό Κιέβου

Ο Ρουμάνος προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέσκου, φρόντισε για την ασφαλή αποχώρηση του προσωπικού και των οικογενειών του.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζεται για 8η μέρα, με τον κατάλογο των νεκρών να αυξάνεται και τους Ρώσους να επιτίθονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Οι πρόσφυγες που έχουν αποχωρήσει από την Ουκρανία είναι πάνω από 1 εκατομμύριο και συνεχώς αυξάνονται, ενώ προσπαθούν να βρεθούν λύσεις προκειμένου να φύγουν προς τη Ρουμανία, τη Μολδαβία και την Πολωνία όσο περισσότεροι άνθρωποι μπορούν για να γλιτώσουν.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι ένας από αυτούς που προχώρησαν σε μια σπουδαία κίνηση, καθώς με δυο πούλμαν που μίσθωσε οι οικογένειες του προσωπικού της Ντιναμό Κιέβου μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη Ρουμανία, προκειμένου να γλιτώσουν από την εμπόλεμη ζώνη.

Σύμφωνα με τον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Εμιλιάνο Ρόσου, οι οικογένειες του προσωπικού του συλλόγου του Κιέβου, είναι σε δομή προσφύγων στο Ιάσιο. Στη Ρουμανία βρίσκεται και ο αρχηγός της ομάδας, Σεργκέι Σίντορτσουκ, μιας και είχε το δικαίωμα να το κάνει ως πατέρας τριών παιδιών, όπως αναφέρουν τα ρουμανικά ΜΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ