Λίβερπουλ – Γουλβς 2-2: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Λίβερπουλ – Γουλβς 2-2: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Η Λίβερπουλ και η Γουλβς έμειναν στο ισόπαλο 2-2 και θα λύσουν τις διαφορές τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA CUP σε αγώνα ρεβάνς.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να… ξεμπερδέψει από σήμερα με την υπόθεση πρόκριση για τον επόμενο γύρο του FA CUP, καθώς έμεινε στο 2-2 κόντρα στην Γουλβς, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους σε αγώνα ρεβάνς.

Οι «ρεντς» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από επική γκάφα του Άλισον, ωστόσο κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς αρχικά με τον Νούνιες στο φινάλε του ημιχρόνου και στη συνέχεια με τον Σαλάχ στο 52′. Οι «Λύκοι» δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν με τον Χουάνγκ στο 66′ με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος. Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Γουλβς, για γκολ του Τότι που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 82′ σε μία φάση που δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι μεμπτό.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα η Μπολόνια για τον Ρέαμπτσιουκ – Έτοιμη να δώσει ως και 4.5 εκατ ευρώ αν…

Ο Κόντι Γκάκπο έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των «ρεντς», ενώ ο Κώστας Τσιμίκας δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση. Στο 26ο λεπτό, ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ της Λίβερπουλ έκανε «δώρο» το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Ο Άλισον έκανε απίστευτο λάθος σε μία πολύ απλή πάσα και ο Γκέδες πήρε την… ασίστ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η Λίβερπουλ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ντάργουιν Νούνιες. Ο Άρνολντ έκανε τρομερή σέντρα από τα δεξιά και ο Ουρουγουανός φορ με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Με την εκκίνηση το δεύτερου μέρους μάλιστα, επτά λεπτά μετά τη σέντρα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να γυρίσει το ματς. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε από κοντά για το 2-1, με το ριπλέι να δείχνει πως ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η Γουλβς ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και στο 66′ έκανε το 2-2. Ο Χουάνγκ έπαιξε το «1-2» με τον Κούνια από αριστερά, σούταρε έξω από τη μικρή περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Κονατέ, ξανά στον Νοτιοκορεάτη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 82′ μάλιστα η ομάδα του Λοπετέγκι είχε την ευκαιρία να «ξεράνει» την αντίπαλό της και να την πετάξει εκτός κυπέλλου, αφού βρήκε το γκολ μετά από φάση διαρκείας με τον Τότι. Ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο το πού. Οι διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν έντονες, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Ματίπ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο, Σαλάχ, Νούνιες, Χάκπο

Γουλβς: Σάρκιτς, Λεμπικίσα, Κόλινς, Τότι, Κάστρο, Τραορέ, Νέβες, Χοτζ, Αΐτ Νουρί, Χιμένες, Γκέντες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ