«Υπογράφει στην Μπεσίκτας ο Σουάζο»

«Υπογράφει στην Μπεσίκτας ο Σουάζο»

Τι αναφέρουν στην Χιλή για την Μπεσίκτας και τον 25χρονο αριστερό μπακ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός.

Χθες, οι Χιλιανοί στα ρεπορτάζ τους θεωρούσαν δεδομένη τη μεταγραφή του Γκαμπριέλ Σουάζο στον Ολυμπιακό. Σήμερα, τα αλλάζουν και τονίζουν ότι ο 25χρονος αριστερός μπακ, που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο, θα έρθει στην Ευρώπη, αλλά για λογαριασμό της Μπεσίκτας!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Bolavip», ο Γκαμπριέλ Σουάζο, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα της γειτονικής χώρας και τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «αετούς».

Διαβάστε επίσης: Ο Μπακαμπού που κάνει τη διαφορά και η σύγκριση με τον Τικίνιο (vids)

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, μάλιστα, τονίζεται ότι ο Χιλιανός αμυντικός, ο οποίος είναι στην πατρίδα του και συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης μετά την αποχώρησή του από την Κόλο Κόλο, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Υπενθυμίζουμε, πάντως, ότι χθες οι Χιλιανοί ανέφεραν ότι ο συμπατριώτης τους βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, έχουν στη λίστα τους τον 25χρονο, αλλά πρώτος τους στόχος για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Τόνι Λάτο της Βαλένθια.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο «10», εάν η Βαλένθια δεν κάνει δεκτή την προσφορά του Ολυμπιακού και την επιθυμία του Λάτο, οι ερυθρόλευκοι θα ενεργοποιήσουν τη δεύτερη επιλογή τους, που δεν είναι άλλη από τον Γκάμπριελ Σουάζο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ