Στους «4» του FA Cup η Κόβεντρι με μυθική ανατροπή επί της Γουλβς στις καθυστερήσεις (2-3,vid)

Στους «4» του FA Cup η Κόβεντρι με μυθική ανατροπή επί της Γουλβς στις καθυστερήσεις (2-3,vid)

Η Κόβεντρι βρήκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις στον προημιτελικό με την Γουλβς και ολοκλήρωσε μια εκπληκτική ανατροπή (2-3), παίρνοντας την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο προημιτελικός Γουλβς-Κόβεντρι για το Κύπελλο Αγγλίας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σπουδαία πρόκριση, αφού νίκησαν 3-2 μέσα στο «Μολινό», πετυχαίνοντας δυο γκολ από το 97ο λεπτό και μετά.

Διαβάστε επίσης: Τιτανομαχία Κλοπ – Αλόνσο στον τελικό του Europa League; Το Supercomputer έχει την απάντηση (vids)

Μετά από ένα… χλωμό πρώτο μέρος το ματς πήρε «φωτιά» στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 53′ με τον Σιμς και κράτησαν το προβάδισμα για μισή ώρα. Οι «λύκοι» βρήκαν τελικά την απάντηση στο 83΄ με τον Αϊτ-Νουρί και ο Μπουένο στο 88΄ φάνηκε να δίνει στη Γουλβς την πρόκριση.

Οι «γαλάζιοι», όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Σιμς ισοφάρισε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και στην εκπνοή (90+10΄) ο Ράιτ «πάγωσε» το «Μολινό» και έστειλε την Κόβεντρι στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 1987.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κίλμαν, Μπουένο, Γκόμες (60′ Ντόχερτι), Σεμέντο, Ζοάο Γκόμες, Ντόιλ (73′ Μπουένο), Νούρι, Σαράμπια, Φρέιζερ (60′ Τσιγουόμε), Λεμινά

ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Κόλινς, Λατιμποτέρ (90’+3′ Ταβάρες), Τόμας, Κίτσινγκ, Μπίντγουελ, Σιφ, Έκλις (90’+3′ Τορπ), Φαν Έβικ, Πάλμερ (70′ Ο’Χέιρ), Ράιτ, Σιμς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ