Με Βλαχοδήμο και Σάμαρη η αποστολή της Μπενφίκα για Μποαβίστα

Με Βλαχοδήμο και Σάμαρη η αποστολή της Μπενφίκα για Μποαβίστα

Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Ανδρέας Σάμαρης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Μπενφίκα εν όψει Μποαβίστα, τέσσερις ημέρες πριν οι Αετοί της Λισαβόνας αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Το βράδυ του Σαββάτου (18/08, 21:00) η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Μποαβίστα στην έδρα της δεύτερης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Σήμερα (17/08) το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο Ρουί Βιτόρια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη γραμμή κρούσης της ομάδας του, καθώς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ζόνας και και Νικολά Καστίγιο. Αυτό είναι δεδομένο για την αυριανή αναμέτρηση της Primeira Liga, με τους παίκτες να είναι αμφίβολοι και για το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τρίτη (21/08, 22:00) στη Λισαβόνα.

Εντούτοις, στην αποστολή της Μπενφίκα εν όψει Μποαβίστα βρίσκονται οι δύο Έλληνες, ο τερματοφύλακας Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο μέσος Ανδρέας Σάμαρης. Ο πρώτος είναι γνωστό ότι έχει κερδίσει τη θέση του βασικού γκολκίπερ των Αετών, ενώ ο δεύτερος φαίνεται πως προς το παρόν υπολογίζεται από τον Βιτόρια, με τον 29χρονο να έχει αρνηθεί την προοπτική της αραβικής Αλ-Χιλάλ. Δεν αποκλείεται, δε, ελέω των πολλών προβλημάτων και παρότι ο Σάμαρης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, να συμπεριληφθεί και στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Ασπρόμαυρους στα play offs του Champions League.

Η αποστολή της Μπενφίκα για το ματς με την Μποαβίστα:

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Σβίλαρ

Αμυντικοί: Κόντι, Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Ριμπέιρο, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα

Μέσοι: Φέισα, Σέρβι, Άλφα Σεμέδο, Ζίβκοβιτς, Σάλβιο, Πίτσι, Σάμαρης, Ράφα, Φέλιξ, Ζέντσον

Επιθετικοί: Σεφέροβιτς, Φερέιρα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ