Πωλητήριο της Μπενφίκα στον Σάμαρη

Πωλητήριο της Μπενφίκα στον Σάμαρη

Η Μπενφίκα φέρεται να έχει καταλήξει στην απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη, επομένως έχει βάλει πωλητήριο στον Έλληνα μέσο και περιμένει προτάσεις.

Η Μπενφίκα έχει πάρει την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της πορτογαλικής Record που ασχολείται με τους παίκτες προς αποχώρηση από την ομάδα του Ρουί Βιτόρια. Συγκεκριμένα, οι Αετοί της Λισαβόνας επιθυμούν να πουλήσουν τον Έλληνα μέσο τον προσεχή Ιανουάριο, ώστε να αποκομίσουν το ελάχιστο οικονομικό κέρδος.

Το συμβόλαιο του 29χρονου λήγει το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο σε ρεπορτάζ της 14ης Οκτωβρίου η O’Jogo είχε κάνει λόγο για αλλαγή στάσης της Μπενφίκα, σκεπτόμενη να επεκτείνει το συμβόλαιο του πρώην μέσου του Ολυμπιακού, παρότι ο Ρουί Βιτόρια δεν τον υπολογίζει ούτε για τις πρώτες εναλλακτικές της μεσαίας γραμμής. Κι αυτό διότι ήθελε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τον χάσει ως ελεύθερο. Το γεγονός ότι ο Βιτόρια άρχισε να βγάζει από την αφάνεια τον Έλληνα μέσο τον περασμένο Οκτώβριο, δίνοντάς του ολιγόλεπτες συμμετοχές, φερόταν να αρέσει και στον ίδιο τον Σάμαρη, όμως σύντομα η κατάσταση επανήλθε… στα συνηθισμένα.

Ομάδες από τη Ρωσία, με πρώτες τις Ζενίτ και Λοκομοτίβ Μόσχας, έχουν ενδιαφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν για τον Σάμαρη και τώρα ίσως επιστρέψουν στη διεκδίκησή του, ενώ το ίδιο ισχύει τόσο για τη Ράγιο Βαγεκάνο όσο και κάποιες ομάδες μικρομεσαίας δυναμικής της Premier League. Όσο για την ΑΕΚ, δεδομένου ότι προχώρησε η περίπτωση του Νέναντ Κρίστισιτς, κατά πάσα πιθανότητα το όνομα του Σάμαρη έχει υποχωρήσει στην Κιτρινόμαυρη μεταγραφική λίστα.

Εκτός από τον Έλληνα μέσο, στην πόρτα της εξόδου της Μπενφίκα βρίσκονται επίσης οι Κριστιάν Λέμα, Φακούντο Φερέιρα, Μπρούνο Βαρέλα και Σεμπαστιάν Κορσιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ