Σπανός : «Να κάνουμε restart και να καταλάβουμε τι σημαίνει Άρης»

Σπανός : «Να κάνουμε restart και να καταλάβουμε τι σημαίνει Άρης»

Στα δύο πρόσωπα του Άρη κόντρα στον Α.Ε. Καραισκάκης αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σπανός.

Στα δυο πρόσωπα – κακό και στη συνέχεια καλό – που εμφάνισε ο Άρης, ένα σε κάθε ημίχρονο, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σπανός, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού του Άρη:

«Ήταν για μας ένα κακό απόγευμα, βάση αποτελέσματος και εικόνας του πρώτου ημιχρόνου. Χάσαμε πάλι ένα ημίχρονο, όπως κάνουμε δυστυχώς τον τελευταίο καιρό. Ηρεμήσαμε στο δεύτερο μέρος, με καλό ποδόσφαιρο, πίεση στον αντίπαλο και με ευκαιρίες χωρίς να μας κάνουνε φάση, αλλά στο τέλος μένει το αποτέλεσμα. Η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου δεν μπορεί να μου βγάζει παράπονο, αλλά από την ομάδα του πρώτου είμαι δυσαρεστημένος. Η ομάδα είναι μια μόνο μια βέβαια. Με βάση αυτό πρέπει να βγούμε μπροστά και να δείξουμε όλοι ότι ο Άρης έχει ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά και θα πάρει αυτό που έχασε σήμερα κάπου αλλού. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση, έχει δίκιο να φωνάζει. Έτσι είναι μια μεγάλη ομάδα, πρέπει εμείς να αντέχουμε την πίεση. Συνεχίζουμε με πάθος και ένταση, που δεν έχουμε συνέχεια, για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Για τις επιλογές Λώττα και Παυλίδη, των οποίων ο συνδυασμός δεν απέδωσε:

«Όταν ο προπονητής κάνει επιλογές παίρνει και την ευθύνη. Αν δεν χάναμε το πρώτο ημίχρονο, θα είχαμε περισσότερες ευκαιρίες».

Για την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα και αν θα είναι ωφέλιμη η διακοπή:

«Νομίζω ότι σε αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος ο ένας ή δυο ή εφτά βαθμοί διαφορά δεν λέει κάτι. Θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους πανηγυρισμούς και να μην επαναπαυόμαστε. Μια ομάδα βγαίνει στο τέλος της σεζόν. Να κάνουμε restart στο μυαλό μας και να καταλάβουμε ότι με δουλειά, προσπάθεια, θέληση και πίστη πρέπει να συνεχίσουμε. Άλλο να είσαι παίκτης ή προπονητής σε άλλη ομάδα της Football league και άλλο στον Άρη, πρέπει όλοι να το καταλάβουμε. Θα πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε το παιχνίδι αν πάει στραβά, είναι σημαντικό το κομμάτι αυτό».

Για το γεγονός πως η απόδοση της ομάδας δεν είναι σταθερή και αν αυτό θα οδηγήσει σε μεταγραφική ενίσχυση:

«Έχω επισημάνει και έχω μπει στη διαδικασία να εκφράσω τι θέλω. Μπορεί να θέλει ο προπονητής βέβαια, αλλά είναι θέμα αυτών που διοικούν την ομάδα. Νομίζω ότι η ομάδα θα βρει το κουράγιο και τη θέληση και θα είναι εκεί που πρέπει. Θεωρώ, ότι κάτι πρέπει να γίνει, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ