Άρης : Ατομικό για Σόουζα και Βαλεριάνο

Άρης : Ατομικό για Σόουζα και Βαλεριάνο

Οι Ούγκο Σόουζα και Γιώργος Βαλεριάνος ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα αποθεραπείας του συνεχίζει ο Ούγκο Σόουζα, ο οποίος αντιμετωπίζει θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο. Εκτός από τον Πορτογάλο, και ο Γιώργος Βαλεριάνος δεν προπονήθηκε σήμερα Σάββατο (27/1) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο.

Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν και αύριο το πρωί εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια την προσεχή Τετάρτη (31/01, 5 μ.μ.).

ΠΑΕ Άρης: «Ημέρα μνήμης για τους Έλληνες Εβραίους»

Η σημερινή είναι η διεθνής Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος και η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της θυμάται και τιμά τους Έλληνες Εβραίους που έχασαν τη ζωή τους υπό το ναζιστικό καθεστώς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η σημερινή μέρα είναι ημέρα μνήμης και τιμής για τους Έλληνες Εβραίους, που έχασαν τη ζωή τους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τιμά με σεβασμό την εθνική ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του ολοκαυτώματος.

Η ανάμνηση της μαζικής εξόντωσης του εβραϊκού πληθυσμού από το χιτλερικό καθεστώς μας προκαλεί αποτροπιασμό. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συμπαραστέκεται στις πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση ιστορικών αδικιών σε βάρος της ελληνικής εβραϊκής κοινότητας και για τη θεσμική κατοχύρωση του σεβασμού της μνήμης του ολοκαυτώματος, προκειμένου η ανθρωπότητα να μην ζήσει ξανά τέτοιες θηριωδίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ