Τερζής: «Μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ ο Άρης»

Τερζής: «Μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ ο Άρης»

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Βέροιας στάθηκε στις διαφορές που έχει η ομάδα του σε σύγκριση με τους Θεσσαλονικείς

Ο Απόστολος Τερζής, ο οποίος εκτέλεσε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού για λογαριασμό της Βέροιας στο παιχνίδι με τον Άρη, στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του.
«Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, αήττητη και με μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ με πολλές επιλογές για τον προπονητή. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε διαθέσιμους 14 παίκτες, δυο εκ των οποίων τερματοφύλακες και ακόμη ένα παιδί που προέρχεται από τραυματισμό. Στην ουσία είχαμε μια ενδεκάδα και μια αλλαγή. Αναγκαστικά βάλαμε κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις που δεν έχουν ξαναπαίξει για να μπορέσουμε να κάνουμε μια αξιόμαχη ομάδα.
Πιστεύω ότι το παλέψαμε το παιχνίδι, με την κόκκινη του Καντιμοίρη μπορούσε να γίνει το 1-0 με τον Μπαστιάνο και να έχει εντελώς διαφορετική τροπή, αλλά δεν τα καταφέραμε. Με τα προβλήματα που έχουμε σαν ομάδα θα πρέπει να συνεχίσουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση. Χρειαζόμαστε βοήθεια και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε την προσπάθειά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ