Αναγνωστόπουλος : «Είμαστε Άρης, κάθε φορά πρέπει να κερδίζουμε»

Αναγνωστόπουλος : «Είμαστε Άρης, κάθε φορά πρέπει να κερδίζουμε»

Όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στη Media Day της ΠΑΕ Άρης.

Τη νίκη, όπως είναι αυτονόητο, θα ψάξει ο Άρης στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή για να ξεφύγει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στη Media Day που διοργάνωσε η ΠΑΕ Άρης ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης. «Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι κυρίως για τους ποδοσφαιριστές. Το περιμένουμε πως και πως για την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο γήπεδο και το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο κόσμος στο γήπεδο αλλά και από την τηλεόραση να ευχαριστηθεί ένα παιχνίδι αντάξιο των δυο ομάδων. Εμείς είμαστε Άρης, κάθε φορά στοχεύουμε στη νίκη. Η μεγάλη ομάδα φαίνεται στα μεγάλα παιχνίδια. Ανταποκρινόμαστε κάτι παραπάνω από καλά στην κατηγορία. Θα πάμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο, να κερδίσουμε και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».

Για την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης: «Δεν κάναμε συγκεκριμένη προπόνηση και τακτική για την Παναχαϊκή, έχουμε πάντα το ίδιο κίνητρο. Ένα παραπάνω ίσως είναι ότι αν κερδίσουμε απομακρυνόμαστε περισσότερο από την τρίτη θέση και μπορούμε να κοιτάμε το επόμενο διάστημα για την ομάδα. Όλα θα πάνε καλά».

Για τις ισοπαλίες που σημείωσε ο Άρης: «Δεν μπορώ να πω ότι με την Καλλιθέα δεν ήμασταν καλοί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν καθαρά ψυχολογικό το ζήτημα. Θα πάμε με περισσότερη όρεξη στο παιχνίδι την Κυριακή που είναι σημαντικό».

Για το γεγονός ότι έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα: «Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με χρησιμοποίησε ο προπονητής ως βασικό. Ένας τραυματισμός με κράτησε πίσω, αυτά συμβαίνουν. Η θέση του τερματοφύλακα δεν είναι όπως όλες οι υπόλοιπες, δεν μπορείς να παίξεις για κάποια λεπτά για να πάρεις ρυθμό. Τη γνωρίζω καλά, θέλει υπομονή. Όποτε χρειάστηκα ελπίζω να βοήθησα την ομάδα μου. Δούλευα στις προπονήσεις όλο τον προηγούμενο καιρό. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που παίζω κάθε Κυριακή, ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου».

Για το μέλλον του στον Άρη: «Δεν σκέφτομαι κάτι για του χρόνου, ούτε καν για το τι θα γίνει μετά το επόμενο ματς. Παίζω μόνο για κερδίσω, αυτή είναι η νοοτροπία και η προσωπικότητά μου. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή, αυτό προέχει. Αν κερδίσεις την Παναχαϊκή στην έδρα της αλλά χάσεις με μια πιο αδύναμη ομάδα τότε το ένα αναιρεί το άλλο. Η άμυνά μας δίκαια είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα, έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ