Άρης : «Ματιές» σε Μανιά και Γιάννου

Άρης : «Ματιές» σε Μανιά και Γιάννου

Ο Μιχάλης Μανιάς και ο Απόστολος Γιάννου είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Άρης για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Μετά τη νίκη επί της Δόξας Δράμας ο Άρης είναι αγκαλιά με την επιστροφή του στη Super League, καθώς έχει ξεφύγει με 13 βαθμούς διαφορά από την Παναχαϊκή. Οι ιθύνοντες των κίτρινων μπορεί να είναι προσηλωμένοι στο ματς με τον ΟΦΗ την Τετάρτη και στον στόχο της πρώτης θέσης στη Football League, όμως κακά τα ψέματα σιγά σιγά προετοιμάζονται και για την επόμενη σεζόν.

Ήδη στα γραφεία του Άρη φτάνουν βροχή οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν η ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Τα πρώτα ονόματα που φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι των Μιχάλη Μανιά και Απόστολου Γιάννου, οι οποίοι αγωνίζονται στην επίθεση.

Φυσικά για την ενίσχυση των κίτρινων όλα θα εξαρτηθούν από την αδειοδότηση πρώτα και την οικονομική ευχέρεια που θα έχει ο Άρης στη συνέχεια για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Πάντως οι περιπτώσεις των επιθετικών του Αστέρα Τρίπολης και της ΑΕΚ Λάρνακας αρέσουν κι αναμένεται να υπάρξουν επαφές με την πλευρά των ποδοσφαιριστών.

Ο Μανιάς έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με την ομάδα της Τρίπολης, ενώ έχει περάσει από το Κλεάνθης Βικελίδης στο πρόσφατο παρελθόν. Από την άλλη ο Γιάννου θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την κυπριακή ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως  ο Γιάννου έχει αγωνιστεί σε ουκ ολίγες ελληνικές ομάδες (Απόλλων Πόντου, Καβάλα, ΠΑΟΚ, Πλατανιάς, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης). Τέλος πέρα από αυτές τις δύο περιπτώσεις στον Άρη κοιτούν κι άλλες Ελλήνων παικτών, αλλά και περιπτώσεων από τη Λατινική Αμερική. Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά όμως αναμένονται μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ