Πανσερραϊκός – Κισσαμικός 0-2

Πανσερραϊκός – Κισσαμικός 0-2

Ο Κισσαμικός με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό με 2-0 και έβαλε σε μπελάδες τους Σερραίους, οι οποίοι βρίσκονται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε μπελάδες έβαλε τον Πανσερραϊκό ο Κισσαμικός, μετά τη νίκη του στις Σέρρες με 2-0, για την 26η αγωνιστική της Football League. Οι Κρητικοί, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει εδώ και αρκετό καιρό την παραμονή τους στην κατηγορία, έβαλαν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχαν την 6η νίκη τους μακριά από τα Χανιά. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε δεινή θέση, όσον αφορά στην παραμονή του στη Football League, καθώς μετά την ήττα από τον Κισσαμικό έμεινε στους 28 βαθμούς και στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου ήταν κάκιστο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο 31’ ο Χαλκιαδάκης έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ρίστιτς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Γκίνης σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η πορεία της μπάλας δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Κισσαμικός πίεσε και στο 62’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Λεμονή. Ο Ξύδας βρήκε με ωραία διαγώνια πάσα τον συμπαίκτη του και αυτός με προβολή έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κισσαμικός πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Χαλκιαδάκη. Ο Γκίνης εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Κρητικοί, ο Χαλκιαδάκης εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Ρίστιτς και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πανσερραϊκός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (59′ Στέβιτς), Ποζατζίδης (80′ Ναζίμ), Τσελεπίδης, Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Κάκκο (89′ Χατζητερζόγλου), Πόζογλου, Δούμτσιος.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (10′ Παπαδόπουλος), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Χαλκιαδάκης (73′ Σάλιακας), Λέο (80′ Νικόλτσης)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ