Σακίεβιτς : «Οι συζητήσεις συνεχίζονται»

Σακίεβιτς : «Οι συζητήσεις συνεχίζονται»

Ο εκπρόσωπος του αμερικάνικου fund, που παρακολούθησε το Άρης-Παναιγιάλειος μίλησε μετά τη λήξη του ματς για τις επαφές με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Νικ Σακίεβιτς, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα fund από την Αμερική που ενδιαφέρεται να επενδύσει στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη, με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο αποκάλυψε πως δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία και οι συζητήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη συνεχίζονται, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ, Στάθη Καραντώνη, σε ρόλο μεταφραστή:

«Είμαστε εδώ για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι με τον φίλο μου τον Τομ Παπαδόπουλο. Συγχαρητήρια για τη νίκη, είναι ένα βήμα για τη Σουπερλίγκ, αλλά και στους οπαδούς. Δεν υπάρχει επίσημη συνεργασία μέχρι στιγμής. Είμαι εδώ από την Παρασκευή, οι συζητήσεις συνεχίζονται με τον κ. Καρυπίδη. Είμαι στο ποδόσφαιρο 30 χρόνια. Το αντικείμενό μου είναι αυτό, να βοηθάω τον Καρυπίδη και τον Παπαδόπουλο να εξελίξουν την ομάδα και στην πρόοδο της ΠΑΕ. Ξέρω ότι ο Άρης έχει μεγάλη ιστορία, έχουν παίξει σε ομάδες μου στην Αμερική παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του, όπως ο Φρέντι Αντού. Οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί, όπως και η Θεσσαλονίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ