Σπανός : «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως το χειρότερό μας φέτος»

Σπανός : «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως το χειρότερό μας φέτος»

Στην κακή εικόνα που έδειξε ο Άρης απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά, στάθηκε ο Έλληνας τεχνικός.

Ως το πιο κακό ημίχρονο της ομάδας του από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο της χαρακτήρισε ο Δημήτρης Σπανός το πρώτο του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του.

«Ήταν ένα κακό απόγευμα για μας με ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Ήταν αντιμέτωπες δυο ιστορικές ομάδες, αλλά σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Δεν δημιουργήσαμε, δεν είχαμε ευκαιρίες, μόνο προϋποθέσεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως το χειρότερό μας φέτος, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε ελάχιστα. Στην τελευταία φάση στο 93’ ίσως να έμπαινε το γκολ. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν την πήραμε. Επικεντρωνόμαστε στη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου. Ευχαριστούμε τον κόσμο, που για άλλη μια φορά έδειξε ότι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Τον απογοητεύσαμε αλλά θα επανορθώσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Διαμαντόπουλος δεν αγωνίστηκε από την αρχή: «Κάποια πράγματα δεν τα ξέρετε. Ο Διαμαντόπουλος το Σάββατο είχε πρόβλημα με τον λαιμό και πυρετό. Ήταν προτιμότερο να μας βοηθήσει για 35-40 λεπτά για να μη γίνει χειρότερα, ώστε να παίξει και την Τετάρτη».

Για το ποσοστό κατοχής, που ήταν χαμηλό: «Δεν παίζει σημαντικό ρόλο η κατοχή αλλά θέλουμε να την έχουμε. Μας την πήρε ο Απόλλωνας. Δεν του την δώσαμε, μας την πήρε και δεν μπορούσαμε να την πάρουμε πίσω».

Για την κακή απόδοση του Άρη και τη χρησιμοποίηση του Πλατέλλα στη θέση του επιτελικού χαφ: «Δύο σημαντικά στοιχεία που μας λείπουν από την αρχή της χρονιάς είναι το εύκολο γκολ και η δημιουργία του. Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάνει διάφορες αλλαγές και αλχημείες. Πλέον ενδιαφέρομαι περισσότερο για το αποτέλεσμα παρά για την εικόνα. Νομίζω ότι ο Βαγγέλης (Πλατέλλας) μπορεί να δώσει λύσεις, αλλά όχι σε ένα τόσο κακό γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ