ΟΦΗ : Στην τελική ευθεία το φιλικό για τον Γκέραρντ! (pic)

ΟΦΗ : Στην τελική ευθεία το φιλικό για τον Γκέραρντ! (pic)

Οι τελευταίες «πινελιές» απομένουν, ώστε όλα να είναι έτοιμα στο «Γεντί Κουλέ», για το φιλικό που θα γίνει από τον ΟΦΗ για να τιμήσει τον Ευγένιο Γκέραρντ.

Λίγες ημέρες πριν το φιλικό που θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ» την Δευτέρα (20/11) για να τιμηθεί ο Ευγένιος Γκέραρντ όλοι στον ΟΦΗ «τρέχουν», ώστε να είναι όλα μα όλα στην εντέλεια.

Το παιχνίδι θα γίνει στο «ναό» της κρητικής ομάδας, εκεί που μεγαλούργησε ο Ολλανδός τεχνικός, με την τιμή του εισιτηρίου να είναι ένα ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν από την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ στο «Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ, Τάλως» και στην «Εθελοντική ομάδα Ηρακλείου, Give».

Παράλληλα, θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη για τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στα «παιδιά» και τους «φίλους» του πάλαι ποτέ προπονητή του ΟΦΗ, ενώ και αρκετά happenings που στόχο θα έχουν την ψυχαγωγία όλων όσων θα δώσουν το «παρών».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φανέλες που θα φοράνε οι παίκτες και των δύο ομάδων έγιναν γνωστές από την επίσημη ιστοσελίδα των «μελανόλευκων» και σίγουρα είναι ταιριαστές με την περίσταση, αφού το χρώμα των αριθμών και των ονομάτων είναι χρυσό, όπως πρέπει άλλωστε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ