Ελευθερόπουλος: «Θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στον κόσμο μας»

Ελευθερόπουλος: «Θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στον κόσμο μας»

Ο προπονητής του Ηρακλή αφού ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ηρακλή για την στήριξή τους, επισήμανε ότι ξέρει που πρέπει να δουλευτεί η ομάδα για να παρουσιαστεί καλύτερη στο μέλλον.

Ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 της Σπάρτης και έδειξε αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Ο προπονητής του «γηραιού», Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στη συνέντευξη τύπου ξεκίνησε τις δηλώσεις του ευχαριστώντας τον κόσμο της ομάδας που συνεχίζει να στηρίζει τον Ηρακλή παρά το άσχημο ξεκίνημα της σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ελευθερόπουλος υποστήριξε ότι γνωρίζει που πρέπει να δουλευτεί η ομάδα στις προπονήσεις ώστε να βελτιώσει την εικόνα της.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ηρακλή:

«Το πρώτο που θέλω να τονίσω, είναι να ευχαριστήσω τον κόσμο, που ήρθε να μας συμπαρασταθεί. Να γνωρίζουν όλοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στον κόσμο μας.

Ήταν μία νίκη, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο, που είχαμε θέσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Γνωρίζουμε άριστα ποιες αλλαγές θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε στην ομάδα, προκειμένου να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της προς το καλύτερο. Οι προπονητικές εβδομάδες για εμάς αρχίζουν από εδώ και πέρα, καθώς ήρθαμε σε περίοδο με συχνούς αγώνες και δεν προλάβαμε να δουλέψουμε, όπως πρέπει και όπως είναι απαραίτητο για την ομάδα.

Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και τίποτε απολύτως δεν πρόκειται να κριθεί από τόσο νωρίς. Είναι βέβαιο ότι όλοι θα στραβοπατήσουν και δικό μας μέλημα είναι να παίρνουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να συγκεντρωνόμαστε σε αυτόν. Τίποτε περισσότερο.

Πρέπει να να φτάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ως τη διακοπή του πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο και από εκεί και πέρα να κάνουμε ταμείο, για να δούμε πού βρισκόμαστε και πώς πρέπει να κινηθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ