Football League: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Football League: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική της Football League. Η Καλαμάτα έχασε τους πρώτους της πόντους στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, η Ιεράπετρα «απέδρασε» με διπλό από τη Νίκαια, Τρίκαλα και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι, ενώ το Αιγάλεω πέτυχε την πρώτη νίκη για φέτος. Κορυφή «πάτησε» η Βέροια.

Μία ακόμα συναρπαστική σε εξέλιξη αγωνιστική (3η) για το πρωτάθλημα της Football League.

Η Καλαμάτα ήρθε ισόπαλη  1-1 με τη Νίκη στο Βόλο και έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Τα γκολ πέτυχαν ο Ροχάνο στο 53′ για τους γηπεδούχους και ο Οσμάναγκιτς ισοφάρισε με πέναλτι 20 λεπτά αργότερα. Η «Μάυρη Θύελλα» παρέμεινε στην κορυφή με 7 βαθμούς, ωστόσο πλέον έχει… συγκάτοικους. Η Νίκη είναι στην 8η με 4 βαθμούς.

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Βέροια, η οποία «έπιασε» βαθμολογικά την Καλαμάτα στους 7 βαθμούς. Η δύναμη της έδρας λειτούργησε και λύγισε τον Π.Ο Τρίγλιας με σκορ 2-1. Οι Ζούρκος (2′) και Κανούλας (80′) έδωσαν την σημαντική νίκη στη Βέροια, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 73ο λεπτό ο Παπαδημητρίου. Στην 11η θέση με μόλις 3 βαθμούς ο Π.Ο Τρίγλιας.

Οι Κρητικοί πέρασαν από τη Νίκαια με σπουδαίο «διπλό» με τον Αναστασόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 0-1. Ο λόγος για τον Ιωνικό και τον Ο.Φ Ιεράπετρας, ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η Ιεράπετρα «σκαρφάλωσε» στην πρώτη τριάδα και έχει 7 βαθμούς, όσους έχουν Καλαμάτα και Βέροια αντίστοιχα. Ο Ιωνικός στο μέτριο του ξεκίνημα έχει 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση.

Στο Θεσσαλικό ντέρμπι, τα Τρίκαλα φιλοξένησαν τον Ολυμπιακό Βόλου και σε ένα αρκετά γρήγορο και δυναμικό παιχνίδι, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ (Πελάεθ 23′ – Γραικός 90+3′), με τους φιλοξενούμενους να σώζουν την παρτίδα στις καθυστερήσεις. Τα Τρίκαλα βρίσκονται στην τέταρτη θέση, μία ανάσα από την κορυφή ( έχουν 5β.), ενώ ο Ολυμπιακός απογοητεύει όντας στην 12η θέση με δύο μόλις βαθμούς.

Την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα πέτυχε το Αιγάλεω, κόντρα στην Ιαλυσό με το γκολ του Βαξεβάνου στο 38ο λεπτό. Έτσι η ομάδα της Δυτικής Αττικής ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού (10η θέση, 4 βαθμοί), ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 13η με έναν βαθμό.

Η Ρόδος αποδείχτηκε ακόμα μία αποτυχημένη δοκιμασία για τον Θεσπρωτό που μετρά 3/3… ήττες. Ο καταιγιστικός Διαγόρας είχε σε τρομερή ημέρα τον Γεωργίου που πέτυχε χατ τρικ (26′, 55′, 90+4′) στο τελικό 4-1.  Για του φιλοξενούμενους σκόραρε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Ντάλα Κόστα στο 88′, ενώ 10 λεπτά νωρίτερα ο Κέρι είχε διαμορφώσει το 3-1 για του γηπεδούχους. Η ομάδα της Ρόδου έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου 1-1
Νίκη Βόλου – Καλαμάτα 1-1
Βέροια – Π.Ο Τρίγλιας 2-1
Ιωνικός Νίκαιας – Ο.Φ Ιεράπετρας 0-1
Αιγάλεω – Ιάλυσος 1-0
Διαγόρας  Ρόδου – Θεσπρωτός 4-1
Ένωση Ασπροπύργου – Καβάλα 1-0
1. Καλαμάτα 7β.
2. Βέροια 7β.
3. Ο.Φ  Ιεράπετρας 7β.
4. Τρίκαλα 5β.
5. Διαγόρας 4β.
6. Καβάλα 4β.
7. Ιωνικός 4β.
8. Νίκη Βόλου 4β.
9. Ασπρόπυργος 4β.
10. Αιγάλεω 4β.
11. Π.Ο Τρίγλιας 3β.
12. Ολυμπιακός Βόλου 2β.
13. Ιάλυσος 1β.
14. Θεσπρωτός 0β.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ