Κορυφαίος ποδοσφαιριστής στη Βραζιλία ο Σκάρπα – Εμφανίστηκε στη σκηνή κάνοντας skateboard! (vid)

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής στη Βραζιλία ο Σκάρπα – Εμφανίστηκε στη σκηνή κάνοντας skateboard! (vid)

Τρομερός ο Γκουστάβο Σκάρπα ανακηρύχθηκε καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος Βραζιλίας για το 2022 και εμφανίστηκε για να πάρει το βραβείο του κάνοντας skateboard...

Η Παλμέιρας κατέκτησε το πρωτάθλημα Βραζιλίας για το 2022, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να είναι αυτή που έχει παίξει την καλύτερη μπάλα στη σεζόν και «καθάρισε» από νωρίς.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αναδείχτηκε και ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν και δεν γινόταν να μην είναι ο Γκουστάβο Σκάρπα. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα πραγματοποίησε μια ονειρική χρονιά σκοράροντας επτά γκολ και μοιράζοντας δώδεκα ασίστ και δικαίως ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος της χρονιάς.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που είναι εξαιρετικός στις στημένες φάσεις και φέρεται να έχει αποφασίσει να φύγει για να έρθει στην Ευρώπη τον Ιανουάριο, προκάλεσε αίσθηση στην εκδήλωση όταν εμφανίστηκε στη βράβευσή του πάνω σε μια σανίδα skateboard!

Συγκεκριμένα, ο Σκάρπα είναι γνωστός φίλος του αθλήματος και μάλιστα κατά την ευχαριστήρια ομιλία του για τη Χρυσή Μπάλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πάθος του για το άθλημα αυτό.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ